Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z bronzu ?

Zyzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wlasnie mam pytanie jak wyjsc z bronzu bo ludzie nie moge normalnie grac zawsze jakis noob sie trafi albo jakis analfabeta z polski ktury grac mi nie pozwala i bez kitu ale jaja bolol od takich nobuw

pomoze mi ktos wyjsc z bronzu ?

Opublikowano

graj postacia ktora grasz najlepiej, jezeli potrafisz grac - wyjdziesz z brazu, jezeli nie to nie. sam bylem w brazie, a tearz jestem w diamencie pozdro.

polecam morgane z teleportem, pomagasz bardzo botowi, ja tak w diamencie nawet gram .

Opublikowano

Wyzywa od analfabetów a pisze "ktury"... Jakbyś umiał grać na lini np. apc to byś sie sam nafeedował i sam wycarrował. I tak, da się samemu wygrać tf'a. Bierzesz lissandrą i wbijasz sie z ultem + klepsydra a nie pierdolisz jakie to nooby w brązie. Też tak kiedyś pierdoliłem, ale spiąłem dupe i wyszedłem, więc nie wiem o co ci może chodzić.

21515.jpg

Opublikowano

Wyzywa od analfabetów a pisze "ktury"... Jakbyś umiał grać na lini np. apc to byś sie sam nafeedował i sam wycarrował. I tak, da się samemu wygrać tf'a. Bierzesz lissandrą i wbijasz sie z ultem + klepsydra a nie pierdolisz jakie to nooby w brązie. Też tak kiedyś pierdoliłem, ale spiąłem dupe i wyszedłem, więc nie wiem o co ci może chodzić.

Hehe możne mówił o sobie.

@Temat: daj lolkinga to może coś ci poradzimy.

Opublikowano

Hehe możne mówił o sobie.

@Temat: daj lolkinga to może coś ci poradzimy.

http://www.lolking.net/summoner/eune/38018493

Ten pan chyba kłamie, to jest silver, a w dodatku raczej wyboostowany, bo gra jak bronz.

Feedujesz chłopie, a farmę masz żałosną.

Jego historia meczów http://www.lolking.net/summoner/eune/38018493#matches

Opublikowano

Siema wlasnie mam pytanie jak wyjsc z bronzu bo ludzie nie moge normalnie grac zawsze jakis noob sie trafi albo jakis analfabeta z polski ktury grac mi nie pozwala i bez kitu ale jaja bolol od takich nobuw

pomoze mi ktos wyjsc z bronzu ?

pozdro 600

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Przecież to jest troll -.-'

@topic

Graj postaciami w mecie, nie flamuj, farm, roamuj, dbaj o dragona i zawsze miej wardy na baronie

Opublikowano

WTF.

Ja wszedłem do brązu III, na drugi dzień byłem w silver.

Wychodzi na to że zasługujesz na brąz bo nie potrafisz grać ^.^

True story bro.

Opublikowano

Graj Riven, jeżeli ogarniasz wyjście z brązu to nie problem.

Opublikowano

Ją wyszedłem z brązu w 3 dni supportami... , teraz w silver blokują mnie tylko afk w seriach , afk to porażka , 2v5 gowno zrobię , ale jak chcesz wyjść to nie z 130 farmy w 40 minutowej grze gosciu , nie umieraj, serio kup kurwa 5 potow na linie, weź tarczę i heala , i kurwa wszystko ,wogóle graj soraka na bocie , tylko nie umieraj!

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie martw sie, bedzie dobrze, wyjdziesz - Tylko uwiez w siebie :) Polecam grać w jungli, możesz wspomagać cały team i oddawać kille.. oczywiscie soraka bo leczy.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...